Personlig effektivitet

Personlig effektivitet betyder inte att springa snabbare, att lägga in fler timmar och helst med färre resurser. Vi menar snarare tvärtom. I vår definition av effektivitet är fokus på att skapa balans mellan din produktion, dvs. dina förväntade resultat och din produktionsförmåga, dvs. den kapacitet du har för att skapa de resultat du vill nå.

Över 20.000 personer har deltagit i våra uppskattade utbildningar och seminarier, lärt sig hur de skapar bestående resultat, som bidrar till lugn i huvudet, koll på läget och en upplevelse av att vara nöjd med dagen!

Jobba smartare, spring inte snabbare!

Nedan finner du exempel på våra mest uppskattade produkter/tjänster med variation på både kortare och längre insatser. 
Du kommer att skapa nya nivåer av resultat – samtidigt som du blir en större resurs både för dig själv och din omgivning!

🔴 Utbildning: Personlig Effektivitet. Denna utbildning skräddarsys utifrån era behov och är ett tillfälle att uppgradera arbetsvanor och verktyg, för att bättre kunna möta de krav och möjligheter vi ställs inför i vardagen. I utbildningen får deltagarna bl. a: insikter i hur hjärnan och arbetsminnet fungerar, verktyg för att fånga det stora inflödet och undvika surdegar, hjälp och stöd för planering och prioritering, samt praktiska tips som underlättar för att behålla välmående och kunna leverera resultat.

Ett av de mest uppskattade inslagen är att deltagarna får tid direkt på plats för att implementera det de lärt sig och uppgradera sina digitala verktyg, vilket ger möjlighet att lämna utbildningen med en fräsch kalender, en uppdaterad todo-lista och en tom inkorg! Läs mer här!

🔴 Seminarier: Personlig Effektivitet. Under 2-3 berikande och underhållande timmar lär du dig mer om grundläggande principer för att skapa hållbara resultat i vardagen (inga “Quick fixes”), som visar på hur mycket du faktiskt kan påverka! Läs mer här!

🔴 E-Learning: Personal Effectiveness Program. Vår Monica Jaxelius har under årens lopp hjälpt tusentals deltagare att bli mer effektiva i arbetet. I vår pedagogiska e-Learning Personal Effectiveness Program guidar Monica dig igenom motsvarande innehåll, som i vår grundutbildning (på engelska). Du bestämmer själv hur snabbt du vill ta dig igenom programmet, och med fördelen att du kan pausa och repetera så ofta du önskar!

🔴 Individuell coaching. Hinner du inte åka på kurs? Måste du ha hjälp NU? Då kan några individuella coachningstillfällen på din arbetsplats alternativt via digitala möten passa bra. En annan möjlighet är att ta coachning en tid efter genomgången utbildning för att fylla på och fördjupa utvecklingen av dina nya färdigheter. 

🔴 Program: The True Effectiveness Experience. Vänder sig till dig som chef, ledare eller entreprenör, som vill gå på djupet med sitt personliga ledarskap och har tagit ställning för att skapa bestående förändring! Här har du vårt flaggskepps-program som innehåller det bästa av allt: digital utbildning, veckovisa seminarier, personlig coaching och en community med likasinnade, som vet vart de är på väg!

Kort intro till True Effectiveness Wilhelms gratis utbildningsvideo om att bli Stressfri

“Nivån i kursen var så att man lätt och snabbt kan applicera både på sitt jobb och privatliv”

JOHANNA GÄFVERT
Global Process Manager Spare Part, Ericsson AB