Ledarskap

Ledarskap är att ha inflytande och att påverka. För att åstadkomma detta krävs att du ges det privilegiet, dvs. någon ger dig tillåtelsen att leda dem genom att välja att följa dig.

Oavsett om du har en ledarroll i dag eller aspirerar på en i framtiden: varför ska någon låta sig ledas av dig?

Ditt ledarskap avgörs av hur väl du leder dig själv.

Ledarskap är en utvecklingsbar förmåga. På HAST Utveckling tror vi på din inneboende potential och förmåga att utvecklas till en ledare som inspirerar andra till att vilja följa dig. Vi tror på att sunt, tillitsfullt och tydligt ledarskap ger trygga arbetsplatser som sjuder av kreativitet, innovation, samarbete och framtidstro.

Genom en balanserad kombination av teori och praktik skapar vi utrymme för ärlig reflektion och utmanar dig till nya insikter och perspektiv. Vi delar med oss av verktyg som vår mångåriga erfarenhet lärt oss fungerar – och vi tränar dig i att använda dem på det sätt som passar just dig och din verksamhet bäst.

Ledarskap är inte synonymt med personalansvar. Vi utgår från din roll, oavsett du är chef, projektledare, teamledare, leder ett arbetslag eller på annat vis är ansvarig för att få saker att hända.

 

“Genom HASTs ledarprogram har jag hittat lugnet – både i min yrkesroll och privat. Jag har fått självinsikt, och det har varit helt avgörande. Bra blandning av teori och praktik, ni är proffs och otroligt duktiga på det ni gör.”

THOMAS JOHANSSON
Produktionschef, Isringhausen

Ledarskap kräver kontinuerlig träning. Den dag du slutar att utvecklas som ledare är den dag du slutar att leda. Ditt ledarskap påverkas också av dem du har runt omkring dig, av verksamhetens förutsättningar, av förändringar på er marknad och i världen i stort. Därför behöver du kontinuerligt träna ditt ledarskap för att möta upp och matcha såväl den verklighet som råder nu, som den i framtiden.

HAST Utveckling kan hjälpa dig med det du behöver i alla olika skeden av din utveckling. Vi erbjuder både skräddarsydda och öppna ledarskapsprogram för träning i grupp, liksom individuell coaching anpassad efter din roll och din aktuella utmaning.

NYHET! Aktuellt om ledarskap. När vi är ute hos våra kunder fångar vi också upp trender och mönster i de utmaningar som ledare står inför idag. För att öka tillgängligheten kokar vi ihop detta i events, workshops, föreläsningar och andra samarbeten. Här kan du lära känna oss, våra kompetenser och vårt bidrag till de mest brinnande och angelägna ledarskapsfrågorna.

Läs mer om vad vi har på gång just nu!

 

På gång hos HAST