Vårt team

Vårt grundteam av seniorkonsulter erbjuder dig spetskompetens inom områdena: Ledarskap, Individ- och Grupputveckling, Kommunikation och Effektivitet, och är lika bekväma med att genomföra uppdrag på såväl svenska som engelska.


Vi erbjuder också ett inspirerande och utvecklande sammanhang för våra +20 konsultpartners. HAST Utveckling är en kvalitetsstämpel för vassa experter så att du kan vara trygg med att du får de skickligaste resurserna och bästa resultaten utifrån det du vill uppnå!

Wilhelm Hast

wilhelm.hast@hastutveckling.se 

Mobil: 0706-66 52 96 

Har arbetat med utbildning och coaching inom ledarskap, kommunikation och personlig effektivitet sedan 1988 och genomfört seminarier och utbildningar för i genomsnitt över 1000 deltagare årligen.

Wilhelm har en fil kand i Livsåskådningsvetenskap och en utvecklad passion för människors utveckling.

Han har erfarenhet bland annat som försäljningschef, affärsområdeschef och idrottscoach. 

Monica Jaxelius

monica.jaxelius@hastutveckling.se

Mobil: 0707-47 40 10

I yrkesrollen som konsult, föreläsare och utbildare har Monica under snart 3 årtionden kompetensutvecklat landets stora internationella företag samt lokala mindre verksamheter, vilket resulterat i en bred förståelse för kundernas behov av kommunikation/presentation, hantering av stress, prestation och målfokus samt uppgradering av individens personliga självledarskap.

Monica har bott utomlands i 6 år och det hon brinner för kan bäst uttryckas på engelska: Empowering people, Making a difference, Creating extraordinary results.

Hon har en bakgrund som marknadsekonom med specialistkompetens inom personligt ledarskap, effektivitet och kommunikation.

Monica Jaxelius berättar om sin passion för sitt arbete och varför det gör skillnad!

Ann-Christin Gavén

ann-christin.gaven@hastutveckling.se 

Mobil: 0702-63 24 04

Ann-Christins fokus, som coach och utbildare, är på att höja prestation, samarbetsförmåga och välmående hos individer och grupper. Hon brinner också för frågan om balans mellan karriär och privatliv, och att coacha chefer och medarbetare som har det extra svårt eller har hamnat i konflikt med andra.

Hon har en mastersexamen (M.phil) i psykologi från Universitetet i Oslo och en bachelorexamen (B.A.) i social och organisationspsykologi från Boston University/Vrije Universiteit i Belgien, samt gedigen erfarenhet från internationella organisationer och nätverk.

Med en bakgrund också från teater och dans, med lång erfarenhet från scen, jobbar hon även med att träna individer i konsten att tala inför grupp, presentationsteknik och icke-verbal kommunikation.

Fiona Jacobs

fiona@hastutveckling.se

Mobil:  +46 (0) 725 26 11 33

Fiona has worked as an Executive Coach and Mentor for leaders and managers in the Business, Healthcare and Charities sector, as well as providing Professional Coaching Supervision since 2010. Prior to joining Hast in 2018, Fiona was a Director of Nursing for over 20 years, and within her remit she was accountable for large change projects as well as commissioning projects in Healthcare Institutions Internationally. Fiona holds an MBA and a MSc in Coaching and Behaviour Change (distinction) from Henley Business School, UK. She holds a BSc (Hons) Nursing, a Post Graduate Diploma in Healthcare management (RCSI) and is a Certified Master Transformative Coach and Certified Legal Mediator

Lyssna på när Fiona Jacob berättar om vad älskar med sitt arbete och det som verkligen berör henne!

Våra +20 konsultpartners ger en heltäckande konsultexpertis

I tillägg till vårt grundteam av seniora konsulter har vi även ett mångårigt samarbete med +20 konsultpartners, alla med sina respektive expertkompetenser samt gedigen erfarenhet från flera olika branscher och verksamhetstyper. Vi strävar efter att kontinuerligt utöka vår förmåga att täcka in såväl dina geografiska som kunskapsmässiga behov.

Vi är noggranna med ständig utveckling för alla som arbetar med oss, och anordnar regelbundna aktiviteter för påfyllning, kompetenshöjning och erfarenhetsutbyte. Genom att vara en attraktiv uppdragsgivare och samarbetspartner, säkerställer vi att HAST Utveckling lockar och upprätthåller relationen med de allra skarpaste och härligaste konsulterna, coacherna, utbildarna och facilitatorerna i landet.

Vi är oerhört stolta över det expertteam vi byggt upp över åren, och alla de fantastiskt kapabla konsulter som delar vår mission, våra värderingar och som väljer att tillsammans med HAST Utveckling arbeta för att göra skillnad på riktigt.