Programmet för dig som är chef, ledare eller entreprenör – och vill gå från att vara Slitvarg till Stressfri!

Känner du dig ofta stressad, otillräcklig och sällan nöjd?

Händer det att du har varianter av följande upplevelser i vardagen?

  • Du jobbar hårt och länge, men känner att du inte räcker till, oavsett hur mycket du anstränger dig
  • Du jobbar för många timmar på bekostnad av återhämtning, reflektion, sömn och fritid

  • Du sover dåligt och vaknar för tidigt för att din hjärna är upptagen med jobbtankar även på natten

  • Du har svårt att släppa tankarna, tar med jobbet hem och är inte riktigt närvarande med familjen

  • Du vågar knappt tro att förändring är möjligt och vet inte hur du ska skapa den

 

The True Effectiveness Experience. Vårt unika program tar dig från att vara slitvarg till att bli en avslappnad högpresterare. En upptäcktsfärd Wilhelm startade för 30 år sedan som format våra utbildningar och program samt skapat insikt för över 30 000 individer. Vi har tagit det bästa av allt vi lärt oss på våra resor jorden runt och nu finns programmet The True Effectivness Experience tillgängligt även för dig!

“Slitvargen” jobbar hårt och skapa ofta bra resultat, men på bekostnad av sitt välbefinnande. Långa dagar, jobbtankar även på kväll och helger, frustration och otillfredsställelse. Humör som brister, kanske sömnproblem, och en återkommande känsla av att inte räcka till.

Den avslappnade högpresteraren har också stunder av frustration men har ett avslappnat fokus och inspirerad handling som grundläge och kan därför hantera allt som händer i vardagen med lugn i huvudet och koll på läget.

 

Resan mot en större kapacitet med klarhet, frihet och kraft!

Det handlar inte om att du ska trycka in fler timmar, springa snabbare, gärna med färre resurser. Lösningen för ett större lugn och ökad produktivitet handlar om balans mellan fokus på dina resultat och fokus på den kapacitet du har för att skapa dina önskade resultat. Denna resa tar dig alltid genom följande 4 viktiga områden:

1. Commit To Transformation –  Ett äkta ställningstagande för förändring av sin egen situation är en av de viktigaste grundbultarna mot äkta transformation. Vi är inte ute efter “quick fixes” eller små förbättringar, utan att du ska kunna skapa hållbar förändring vilket kommer att märkas både av dig själv och din omgivning.

2. Challenge Your Thinking – Enbart hopp om att nya verktyg och metoder ska lösa din situation fungerar sällan, utan ett skifte i förhållningssätt först, skapar förutsättning för en ny riktning. Att du får en förståelse för din mänskliga design och hur din hjärna fungerar skapar medvetenhet kring varifrån stress egentligen kommer och varför “det blir som det blir” omkring dig är grunden för långsiktiga beteendeförändringar.

3. Create Time For Yourself – Investera din tid i stället för att förbruka den. Vi hjälper dig skapa strategier för det som är viktigt på riktigt, både gällande arbetet och för livet i stort inkl vikten av egen tid och att sätta gränser.

4. Customize Your Tech and Tools – Vi lär dig hur du uppgraderar vanor och verktyg så att du avlastar i stället för att du belastar din hjärna, så att du kan vara ditt ”bästa jag” mer av tiden samtidigt som du förstärker ditt åtagande och skapar stödstrukturer som säkerställer dina resultat.

DELTAGARE
Chefer, ledare och entreprenörer som är intresserade av nya nivåer av resultat och välbefinnande på arbetet och i livet.

STARTDATUM
Antagna deltagare startar löpande.
Programtid är 3-4 månader.

INVESTERING
37.500 kr
Priser är exkl moms

FÖRKUNSKAPER
Vi genomför ett personligt samtal innan anmälan för att säkerställa att detta är rätt program för dig

UTBILDARE/COACHER
Wilhelm Hast & Monica Jaxelius

FRÅGOR/ANMÄLAN
wilhelm@hastutveckling.se
monica@hastutveckling.se

3 nivåer av stöd för att du ska lyckas!

Du investerar 1-2 timmar per vecka för att frigöra tid och väcka insikter som ökar din kapacitet utan att du springer snabbare. Du blir mer medveten om vad som begränsar dig i vardagen, hittar nya förhållningssätt, uppdaterar dina arbetsvanor och verktyg – allt under vår vägledning och personligt anpassade coachning.

Funkar det? Så här säger våra deltagare:

“Jag är mycket mer förlåtande mot mig själv och det har gjort att jag har så mycket lättare att släppa jobbet efter en arbetsdag.”

“Jag är mer lugn, även om uppgifterna/omgivningen är rörig.”

“Jag har hittat en mycket bättre balans för mig själv och tränat regelbundet.”

“Jag har blivit bättre på att prioritera, och att få saker gjorda. Nyttjat pausen några gånger och tagit bättre beslut.”

“Jag märker, i stort och i smått, att jag har lättare att behålla ett lugn och fokus i vardagen trots att det emellanåt stormar rejält på havet.”

“En mängd praktiska verktyg som jag älskar!”

“Ökat närvaro i viktiga relationer.”

“Det som är bra är att man ifrågasätter sitt arbetssätt.”

 

”Mitt liv är indelat i före och efter True Effectiveness”

Sara Costa, Research Engineer
Chalmers University of Technology

”Jag ökade min försäljning med +30% och slutade jobba över!”

Maria Bernander, Director of Business Development
TransPerfect Translations

”This course has been a game-changer for me!”

Hannes Kannisto, Acting Manager
Volvo Penta

Maria Bernander är en av flera tusen chefer/ledare som vi arbetat med genom åren.

Maria berättar om hur hon slutade jobba övertid, ökade sin försäljning med 30% och hämtade barnen i tid.

Lyssna hur hon gick från ambulansresa PGA stress, till noll övertid och ökad försäljning. Hennes berättelse inger hopp! 

Maria Bernander
Director Business Development
TransPerfect Translations

Vill du också bli lugn av din inbox och kalender, precis som Thomas?

Thomas Johansson

HR-chef, Isringhausen

“Västsveriges mest låsta person” hittade “lugn och klok” som grundläge!

Lina Andreasson

Projektledare och Verksamhetsutvecklare

ICA Gruppen

 

 

Wilhelm Hast

Wilhelm har utbildat ledare i mer än hälften av Sveriges största 50 bolag och haft förmånen att utbilda och coacha över 20 000 ledare från 40 länder.

 

Wilhelm har en passion för att väcka djup insikt om grundprinciper kring beteende, välmående och produktivitet, snarare än att endast presentera metoder och tekniker.

 

Wilhelm har föreläst på flera av Sveriges Universitet och ingått i fakulteten på Handelshögskolan i Stockholm i ett internationellt ledarutvecklingsprogam med deltagare från 15 olika länder.

Monica Jaxelius

Monica är marknadsekonomen som 1995 gick från ett intresse för siffror och resultat till en nyfikenhet för människors välmående och vassa resultat – både på jobbet och i livet. Hon har sedan dess dedikerat sig till att guida chefer och ledare från omedvetenhet till klarsyn, från impulsdrivna resultat till avsiktliga val.

 

”Waking people up” handlar om att låta varje individ upptäcka varför de kommer i vägen för sig själva och i stället hitta en ny väg som ger hopp om att förändring är möjligt och att en ny nivå av hållbara resultat är inom räckhåll.

 

Förutom att föreläsa, utbilda och leda grupper är Monica programansvarig för vårt True Effectiveness Program. Hon är vår expert på verktyg och arbetsvanor vilket har lett henne till många spännande platser, människor, kulturer och verksamheter – allt från Tokyo till New York i syfte att hitta unika lösningar för att varje individ ska lyckas bortom det de trodde var möjligt!