Wilhelm Hast

VD och grundare till HAST-företagen. Har utbildat och utvecklat fler än 20 000 ledare från över 40 länder. Wilhelm arbetar idag med att hjälpa chefer och ledare att göra skillnad genom sitt ledarskap, hitta klarhet, frihet och kraft, och leva med välmående i en vardag som ofta är krävande. 

 

Aktuellt just nu för chefer och ledare 

För dig som söker nya nivåer av kapacitet, resultat och välmående så finns ett nästa steg. Ta en titt nedan och se vad som lockar!

Winning the Game

Välkommen till min Podcast, där jag delar med mig av principer, lärdomar och perspektiv från mina årtionden av att träna och utbilda chefer och ledare. Varje avsnitt är kort och ger nycklar till nya nivåer av klarhet, frihet och kraft. 

Klicka här för att lyssna nu

Video: Slitvarg till Stressfri

Se min utbildningsvideo där jag berättar om nycklarna som jag sett pålitligt skifta livsupplevelsen för chefer och ledare. Livet som “Slitvarg” innebär att vara produktiv, men på bekostnad av sitt välmående. Det finns ett bättre sätt, och det berättar jag om i videon. 

Klicka här för att se videon

Utveckling för din organisation

Sedan 2001 har jag och mitt team gjort många olika slags uppdrag i organisationer i Sverige och många andra länder – allt från grupputveckling till konfilkthantering, från inspirationsseminarier till mötesteknik, ledarskapsutveckling och annat. Klicka på knappen nedan för att komma till vår hemsida på HAST Utveckling där vi berättar mer om vad vi gör inom organisationsutveckling 

Klicka här för att läsa mer

 

Vill du komma i kontakt med mig eller mitt team? 

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag eller en kollega inom kort. Vi ser fram emot att höras vid!